Δράσεις Πολιτιστικού Κέντρου «Σωκράτη Φανουράκη»

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του και πάντα με γνώμονα την προσφορά στην τοπική κοινωνία της Χάλκης, το Πολιτιστικό Κέντρο «Σωκράτης Φανουράκης» συνεχίζει τις δράσεις του με την έναρξη του 3ου κύκλου σεμιναρίων του Κέντρου δια Βίου Μάθησης που φιλοξενείται από το Πολιτιστικό Κέντρο.

Με την ολοκλήρωση των δύο πρώτων θεματικών ενοτήτων: ‘’Αγωγή υγείας κ πρώτες βοήθειες’’ και ‘’Τουρκική γλώσσα για τον τουρισμό’’, ξεκίνησε η θεματική ενότητα ‘’Βιολογικά Προϊόντα – Πιστοποίηση’’ με 20 εγγεγραμμένους, εκ των οποίων οι συμμετέχοντες παρακολουθούν το μάθημα είτε μέσω τηλεδιάσκεψης στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου, είτε μέσα από πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης που παρέχει το Κέντρο δια Βίου Μάθησης. Η ενότητα θα ολοκληρωθεί σε 25 ώρες και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου. Τα μαθήματα γίνονται κάθε Τρίτη από τις 5 έως τις 7μμ.

Παράλληλα, συνεχίζεται το πρόγραμμα για την απόκτηση πτυχίου ECDL από τους επιμορφούμενους που πρόκειται να δώσουν εξετάσεις τον Ιανουάριο. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με τηλεδιάσκεψη, από τον καθηγητή, κ. Καματερό, απ’ την Αμερική και γίνονται κάθε βράδυ τις καθημερινές, από τις 9 έως τις 10.30.

 

www.rodiaki.gr, www.stathmosnet.gr, www.kostoday.gr