Καλάθι αγάπης και προσφοράς και φέτος από το Ίδρυμα Λοχαγού Φανουράκη

Το ετήσιο καλάθι αγάπης και προσφοράς μοιράστηκε και φέτος από το Δ.Σ. του Ιδρύματος Λοχαγού Φανουράκη σε άπορους ηλικιωμένους της Χάλκης και της Κω, ως ένα μικρό δείγμα προσφοράς και αγάπης για τις γιορτινές ημέρες που πέρασαν.

Η ανάγκη για στήριξη όσων  οι συνθήκες διαβίωσης παραμένουν δύσκολες, έλαβε ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην διάρκεια της πανδημίας, προκειμένου συνάνθρωποί μας  στη Χάλκη και την Κω που περιθάλπει το Ίδρυμα και έχουν ανάγκη, να νιώθουν ότι δεν είναι μόνοι . Έτσι, στο πλαίσιο της αγάπης του αείμνηστου Σωκράτη Φανουράκη  για την Κω και τη Χάλκη, αγοράστηκαν και μοιράστηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας ως ελάχιστη προσφορά σε ευάλωτους ηλικωμένους που δοκιμάζονται οικονομικά στο νησί.

Το ίδρυμα Λοχαγού Φανουράκη δίνει έμφαση στην υλοποίηση δράσεων  μέριμνας, υποστήριξης και ανακούφισης, κυρίως των ηλικιωμένων ευπαθών και άπορων ατόμων. Τις πολύτιμες υπηρεσίες του εξακολουθεί να προσφέρει με κάθε τρόπο στην ευάλωτη τρίτη ηλικία της Κω και της Χάλκης, κι όχι μόνο κατά τη διάρκεια των εορτών. Όλο τον χρόνο παρέχει κατ’ οίκον περίθαλψη από τις  3 νοσηλεύτριες του Ιδρύματος σε πολλές δεκάδες άτομα, όλα τα τελευταία χρόνια,  συμβάλλοντας έτσι με αγάπη και σκληρή  δουλειά  στην αξιοπρεπή διαβίωσή τους.