Σχολική Εκδρομή 2016 Λ.Τ. Χάλκης – Σ. Φανουράκης

Το Ίδρυμα Λοχαγού Φανουράκη, προσκάλεσε όλους τους μαθητές του Γυμνασίου – Λυκείου Χάλκης ‘’Σωκράτης Φανουράκης’’ σε ένα τριήμερο φιλοξενίας στο ξενοδοχείο Caravia Beach Hotel and Bungalows, στην Κω, από τις 3 έως τις 5 Μαίου.

Στη διάρκεια της εκδρομής αυτής τα είκοσι παιδιά του σχολείου είχαν την ευκαιρία να χαρούν την παραλία και τις πισίνες, αθλήματα και γυμναστήριο, φαγητό και μπαρ και βόλτες στους εξαιρετικούς εσωτερικούς και υπαίθριους χώρους του ξενοδοχείου. Η φιλοξενία προσέφερε παράλληλα και εκπαιδευτική ξενάγηση στο Ασκληπιείο του νησιού και στον Πλάτανο του Ιπποκράτη στην πόλη της Κω.

Η διεύθυνση του σχολείου, οι μαθητές και οι γονείς τους, ευχαριστούν το Ίδρυμα για την πρωτοβουλία του αυτή και για την άψογη φιλοξενία.

 

Ο καθηγ. Βαγγέλης Ηλιάδης και μέλος του ΔΣ του ΙΛΦ παρουσίαζει το έργο το ιδρύματος και των μαθητών.

 

 

 

O Πρόεδρος της MEDITOURS SA και Γραμματέας καθηγ. Γ. Βαληνάκης με την κ. Αργυρένια Κουκορίνη, ανιψιά του αείμνηστού ιδρυτή του ΙΛΦ, Σωκράτη Φανουράκη.

 

Ο Πρόεδρος της MEDITOURS SA και Γραμματέας του ΙΛΦ, καθηγ. Γιάννης Βαληνάκης κατα την διάρκεια της βράβευσης των μαθητών.

 

Οι μαθητές απολαμβάνουν το μπάνιο τους στις εγκαταστάσεις του Caravia Beach

 

Στην ημερήσια εκδρομή τους στο Ασκληπιείο

Οι μαθητές παίζουν ping pong στο  γυμναστήριο του Caravia Beach

Στο εστιατόριο “Ιπποκράτης” του ξενοδοχείου Caravia Beach