Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύμης, Τήλου, Χάλκης καί Καστελλορίζου κ. κ. Χρυσόστομος στο Ετήσιο Μνημόσυνο του Σωκράτη Φανουράκη στη Χάλκη

«Ο Σωκράτης Φανουράκης άφησε μνήμη αγαθού ανδρός …Τα έργα και η μνήμη του να είναι αλήστου μνήμης.» Σεβ. Μητροπολίτης Σύμης, Τήλου, Χάλκης καί Καστελλορίζου κ.κ. Χρυσόστομος

To ετήσιο μνημόσυνο για τα έξι χρόνια από τον θάνατο του Σωκράτη Φανουράκη τελέστηκε το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, στη Χάλκη χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σύμης, Τήλου, Χάλκης καί Καστελλορίζου κ. Χρυσοστόμου, Ὑπερτίμου καί Ἐξάρχου Νοτίου Αἰγαίου Πελάγου. Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο Πανοσιολ. Καθηγούμενος τῆς Ἀρχαγγελικῆς Μονῆς τοῦ Πανορμίτη τῆς Σύμης Ἀρχιμ. π. Ἀντώνιος Πατρός, ο Διάκονός του π. Γεώργιος Κακακιός και ὁ Ἀρχιερατικός Ἐπίτροπος, Ἐφημέριος π. Σάββας Πατέρας.

Παρόντες επίσης ήταν μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος Λοχαγού Φανουράκη και της Μεντιτουρς Α.Ε, μέλη της οικογένειας και μέλη των τοπικών αρχών και κάτοικοι του νησιού.

Το μνημόσυνο στην γενέτειρα του Σωκράτη Φανουράκη ακολουθεί την εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Ιδρυτή του Ιδρύματος που πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο το Σάββατο 7 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Caravia Beach στην Κω.

?©I. MHTΡΟΠΟΛΗ ΣΥΜΗΣ & Ιδρυμα Λοχαγού Φανουράκη