Παρουσίαση Βιβλίου υποτρόφου του ΙΛΦ Σοφίας Ηρακλείδου στον ΙΑΝΟ

Την Δευτέρα 27/01/2020 στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση για το βιβλίο Μητροπολιτικός Κώδικας της Χάλκης Δωδεκανήσου της Σοφίας Ηρακλείδου, υποτρόφου του Ιδρ. Φανουράκη, την οποία και στήριξε το Ιδρυμα

Από το Ίδρυμα Λοχαγού Φανουράκη χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Καθηγητής κ. Δημήτρης Κρεμαστινός και ο Γραμματέας του Ιδρύματος Καθηγητής & πρώην Υφ.ΥπΕξ Γιάννης Βαληνάκης .

Την συζήτηση συντόνισε ο Καθηγητής Αστικού Δικαίου Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Αχιλλέας Κουτσουράδης.

Χαιρετισμούς απηυθύναν ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Βασίλης Υψηλάντης και ο δήμαρχος Χάλκης κος Αγγελος Φραγκάκης.

Επιπλέον για το βιβλίο μίλησαν οι κα. Λυδία Αρτεμιάδη-Παπαρρήγα δρ.-δ/ντρια Ερευνών-διευθύνουσα ΚΕΙΕΔ της Ακαδημίας Αθηνών και ο κ. Κωνσταντίνος Αγγελάκος καθηγ. Παιδαγωγικών-αν. πρύτανης Ακαδημαïκών Υποθέσεων και Προσωπικού του Ιονίου Παν/μίου.

Το ΔΣ του Ιδρύματος συγχαίρει για μια ακόμη φορά την υπότροφο του για την συνεχή της προσπάθεια να προσφέρει στο τόπο καταγωγής της, την Χαλκη, όπως ήταν άλλωστε και επιθυμία του Ιδρυτή, Σωκράτη Φανουράκη.